06 34 33 24 17 info@renate-dijkstra.nl

Ademhaling

Je ademhaling kan je in uiteenlopende situaties enorm helpen. Met bewust ademen en gebruik van verschillende ademhalingstechnieken kun je onder andere spanning loslaten, jezelf kalmeren of jezelf juist meer energie geven, je autonome zenuwstelsel trainen voor een goede balans, je luchtwegen zuiveren en je uithoudingsvermogen vergroten.

Je ademhaling geeft aan hoe het met je gaat. Heb je bijvoorbeeld last van stress, vastzittende emoties, belemmerende gedachten, negatieve overtuigingen of fysieke spanning? Dan gebruik je maar een deel van je ademcapaciteit en adem je niet volledig vrij. Andersom: als je vrij kunt ademen, ervaar je ruimte en ontspanning.

Vrijer ademen en meer ruimte en ontspanning voelen kun je bereiken met een ademsessie. Je leert je ademhaling te verruimen en eventuele beperkende ademhalingspatronen te doorbreken.

Ademsessie

De ademsessie start met een gesprek: wat speelt er bij je en wat zijn je wensen.

Daarna volgt het ademgedeelte. Je opent met een bepaalde manier van ademen je ademhalingssysteem. Ik begeleid je daarbij. Je adem kan naar plekken gaan waar spanning is opgeslagen. Spanning zet zich door de jaren heen (vaak onbewust) vast op fysiek, mentaal en/of emotioneel vlak. Met behulp van je adem kun je die spanning loslaten. Tijdens het ademen observeer en analyseer ik je ademhaling en ondersteun ik je daar waar nodig.

We sluiten de ademsessie af met een evaluatie: hoe heb jij het ervaren en wat heb ik waargenomen.

Een ademsessie duurt 1,5 tot 2 uur. Hoeveel sessies nodig zijn verschilt per persoon. Je kunt per keer bekijken wanneer het voor jou past om een volgende afspraak te maken.

Nieuwsgierig naar wat een ademsessie voor jou kan doen? Bel of mail me voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Kosten
Op aanvraag

In vertrouwen en veiligheid mogen loslaten. Dat is wat ik ervaar tijdens een ademsessie bij Renate. Haar aanwezigheid is heel liefdevol en ze helpt mij precies op de juiste momenten. Ze straalt rust en kalmte uit. Elke sessie is voor mij weer waardevol en bijzonder.

Diana Pannekoek

Voetreflexoloog

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Bel: 06 34 33 24 17 of mail: info@renate-dijkstra.nl
error: Deze afbeelding of tekst is auteursrechtelijk beschermd