06 34 33 24 17 info@renate-dijkstra.nl
Renate Dijkstra

Renate Dijkstra

1991: Ik was 2e jaars student Personeel & Arbeid en ik wist nog niet wat ik ‘later’ wilde worden. Dat veranderde op het moment dat ik een gastdocent hoorde vertellen over het werken als coach & trainer. ‘Dat is mijn vak!’ dacht ik. Tijdens dat gastcollege werd mij duidelijk dat het goed is om eerst zelf de nodige werkervaring en levenservaring op te doen alvorens als coach & trainer aan het werk te gaan. Sinds 2003 werk ik met heel veel plezier ‘in mijn vak’ en heb ik veel mensen mogen coachen en trainen.
 
Mijn kracht is mensen in beweging brengen, waardoor ze een stap kunnen maken op persoonlijk gebied of op loopbaangebied. Mijn aanpak: altijd vanuit een persoonlijke benadering waarin respect en vertrouwen centraal staan. Als coach en trainer ervaren mensen mij als toegankelijk, betrokken, doelgericht, energiek en prettig confronterend.
 
Voor een overzicht van mijn opleiding en werkervaring zie Logo-2C-14px.

Bewaren

Bewaren

De trainingen van Renate zijn altijd heel inspirerend. Ze is duidelijk in haar uitleg, ze zet aan tot nadenken, luistert goed, stelt op het juiste moment de juiste vraag en laat je dingen in een ander perspectief zien. Heel erg leerzaam.
Sandra Singodjojo

Secretaresse

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Bel: 06 34 33 24 17 of mail: info@renate-dijkstra.nl
error: Deze afbeelding of tekst is auteursrechtelijk beschermd